onsdag 14. november 2012

Cakepops!

Hei og hopp!

Som de fleste har fått med seg så er jo Cakepops blitt det nye kule i kakeverden ;)

Cake pops jeg lagde til et bryllups som skulle matche resten av dekoren!


Personlig digger jeg Cakepops, både å lage dem og å spise dem!
Det er som en liten drøm på pinne! Smaker så ufattelig godt, også er det ikke så lett å bare spise EN...
Og det som er så gøy med Cake Pops er jo at man kan lage dem akkurat som man vil, både i smak og i utseende! Passer igrunn til alle annledninger!

 
Hello Kitty pops jeg lagde til en 3 år's dag


Så var jeg så heldig å bli kontaktet av Vega Forlag om jeg hadde lyst til å teste ut Cakepops bøker de har gitt ut. Jeeey - kjempe gøy!
Det var Bakerella sin Cake Pops "tips, triks og oppskrifter på mer enn 40 uimotståelige kaker på pinne"



Og Bakerella Cake Pops JUL... Utrolig morro! Også så mange søte design!
Gjett om jeg skal lage Cake Pops til jul da :)



Så jeg annbefaler absolutt alle som er nyskjerrige på Cake pops om å skaffe seg en eller begge av disse bøkene. Her får man alt av oppskrifter, tips og triks, og en skikkelig detaljert "how to" på hvordan man faktisk lager en cake pop fra start til slutt!

Det er kjempe enkelt å få til og kun fantasien som setter grenser! (...og har du ikke fantasi, så er det hvertfall nok av fantasi som hjelper deg i disse bøkene...)

Skjønner jo at enhver kan bli litt oppgitt når det gjelder å lage en stor flott kake, det krever jo alt man har av tolmodighet, kreativitet, kunnskap osv.
Men Cake Pops er noe jeg mener at alle kan klare! :)

Så prøv du også da vel! Om om du ikke blir fornøyd selv, så kan jeg love deg at barna dine hvertfall blir super imponerte! Og om de mot formodning ikke skulle bli så pene på første forsøk, så smaker de hvertfall himmelsk godt ;)

Disse popsene lagde jeg til min egen 30 års dags fest :)
 
 
 
 
Så da er det bare for meg å si lykke til - detta klarer dere ;)
 
Klem fra Anette!
 

mandag 12. november 2012

En litt anderledes kake!

Hei igjen!

Fikk forespørsel fra en kolega av min mann om jeg kunne lage en kake til en fest han skulle ha.
Kaken skulle ha en dekor som skulle være litt utenom det vanelige!

En mann og en dame, nakene, i en seksuell stilling!

Jeg syntes jo personlig at slike kaker er utrolig morsomme, men veldig mange av mine "kake-tilhengere" og ikke minst Facebook er ikke så begeistret for disse kakene.
Så da måtte jeg rett og slett lage et innlegg her på bloggen for å vise bildene istedet :)

 
Resultatet ble slik




Detaljene er på plass ;)
 









Så lagde jeg også håndjern, dildo og pisk :) Bare for morroskyld!
 

 
Kaken er forresten Red Velvet Cake fylt med cream cheese og vaniljefrosting!
Trukket og pyntet i marsipan!
 
Figurene er også laget i marsipan!
 
Håper dere syntes kaken var artig ;) Den var hvertfall utrolig festlig å lage, hehe!
 
Klem fra Anette!

onsdag 7. november 2012

Nydelig sjokoladekake!

Hei igjen!

Jeg var jo så heldig å bli kontaktet av Aller forlag for å teste ut deres to nye kakebøker!
Siden jeg elsker kakebøker jeg jeg jo veldig glad! Og det var ikke lenge etter at jeg henta bøknene i postkassa at den første oppskriften var ferdig blandet og stod i ovnen!

Denne kaka heter: Godt med en pause, Kvikklunsjkake, og den finnes på side 26 og 27 i denne boka

Her er oppskriften på kaka:
 
Ingredienser:
4 egg
5 dl sukker
300 gram smeltet meierismør
9 dl hvetemel
2 ts bakepulver
4 ss kakao
3 dl helmelk
1 appelsin, revet skallet
 
Glasur:
3 dl melis
4 ss smeltet meierismør
4 ss sterk kaffe
1 ts vaniljesukker
1 ss kakao (kan sløyfes)
 
 
 
1. Sett stekeovnen på 180 grader og finn frem en stor langpanne, 30x40 cm.
    Kle den med bakepapir.
 
2. Smelt smøret.
 
3. For å lage sjokoladekake i langpanne, starter du med å piske eggedosis av egg og sukker.
    Tilsett så de andre ingrediensene, og bland godt.
 
4. Hell kakerøren i langpannen, og stek kaken på nederste rille i 30-40 minutter.
   Avkjøl kaken på rist.
 
Glasur: Bland sammen ingrediensene til glasuren, og fordel den over kaken mens den fortsatt er varm. Dryss over kokosmasse og revet appelsinskall til slutt!
 
 
Siden jeg bakte denne kaken med de to eldste jentene mine så valgte de at vi heller skulle ha kakestrø på, fordi det er så fine farger :)
 
 
 
 
I boken står det også at man kan bytte ut pynten med nonstop, seigmenn, kvikklunsj biter.
 
Denne kaken ble utrolig saftig og god, og den kan også fint fryses (tiner på kort tid dersom man får overraskende besøk til kaffen)
 
Annbefaler dere til å gå inn å like Aller Forlag sin Facebook side som du finner her!!!
 
Her finner du masse flotte bøker, også denne kjempe fine kakeboka med denne oppskriften!
Alle oppskriftene er lette å få til for alle, og kakene smaker bare utrolig deilig!
 
BON APPETITT!!!
 
Klem fra Anette!

 

FACEBOOK!

Heisann!

Følg meg gjerne på Facebook på kakesiden min Anette's Kaker!

Den siden finner du ved å trykke her!!!

TUSEN TAKK!

Klem fra Anette!